Regler for Basisgrupper

Som basisgruppe kan man få indlæg med i MOK gratis. Opslaget skal kunne sættes op i vores standardformat og følge vores regler:

  • Max 5000 anslag inkl. mellemrum. Det gælder for hele basisgruppen, ikke pr. indlæg. Hvis I har flere opslag, skal I sørge for, at de samlet ikke overstiger 5000 anslag.
  • Teksten skal sendes i en vedhæftet tekstfil (Word, Wordpad eller lign.) PDF filer modtages ikke.
  • Der indsættes max 1 billede pr. opslag. Billeder er ikke garanteret at komme med. Billeder skal vedhæftes separat i mailen og være i god opløsning.

Vi medtager basisgruppens logo. Vi har basisgruppernes logoer, men hvis I skifter logo bedes I sende det til mok@mok.dk i en separat mail.

Køb af sider i MOK.

Basisgrupper, der ønsker plakater eller større opslag bragt i MOK kan købe sig til en helsides, h262mm b180mm til 1000kr.

Indlæg fra basisgrupper må ikke bruges til reklame for andre.

Opslag skal være MOK i hænde på mok@mok.dk senest kl 12 mandag i ugen, hvor indlægget ønskes bragt. Opslaget bedes sendes i alle uger, hvor det ønskes bragt. Opslag bringes max 3 gange.

Udgivelsesplanen kan ses her.

Redaktionen forbeholder sig retten til at undlade at bringe indlæg, der ikke opfylder disse regler, samt hvis redaktionen skønner at presseloven ikke er overholdt. MOK udøver ikke censur udover den tekniske.

Forsider

Basisgruper kan booke forsiden i forbindelse med større event. Det foregår ved først til mølle princippet. Dog skal forsiden være booket mindst 14 dage i forvejen og den skal sendes senest 7 dage inden den ønskes bragt.

Forsiden skal opfylde følgende krav:

  • Formatet skal være h 297 mm  x b 210mm. Baggrundfarve skal være trukket op på de øverste 57 mm grundet vores logo. Se eksempel her.
  • Forsiden skal være i god opløsning.

MOK redaktionen kan være behjælpelig med at lave forsider. Hvis I ønsker dette, bedes I kontakte os i god tid, min. 14 dage før forsiden skal bringes.

Forsiden er ikke booket før I har fået en bekræftelse fra os.