Horoskoper

af Kasper “Nostradamus Jr.” Aagaard og Co.

Nu lægger mørket sig for alvor over Panum og resten af KU. Nej, jeg taler ikke om reformen, men om, at det virkelig bliver mørkt tidligt. Det med reformen hjælper dog ikke på det, og kometen FQ-everyones er i linje med Uranus, så det kommer til at gå ud over alle. PS. stjernerne er fuldstændigt apolitiske. Fuldstændigt.

Vandmanden
20. jan. – 18. feb.
Du havde lidt håbet på at tage et halvt års orlov for at komme over og besøge din kusine der bor i sydamerika, men de nye regeler sætter en dæmper på dine planer. Du får aldirg besøgt din kusine og i glider langsomt fra hinanden. Du får heller aldrig brugt dit B-niveau spansk. Du bliver smidt ud af studiet fordi du mangler motivation.

Fisken
19. feb. – 19. marts
Panikken breder sig og du glemmer at fodre din kæle-ilder. Efter at Nusse-Hugtand (din ilder) afgår ved døden bliver du dybt deprimeret og kan ikke overskue eksamen. Du bliver smidt ud af studiet.

Vædderen
20. marts – 19. april
Du bliver smidt ud af studiet.

Tyren
20. april – 20. maj
Din i forvejen voldsomme angst for at fejle når hidtil usete højder med den nye reform, og du bryder grædende sammen til eksamen og dumper. Derefter bliver du smidt ud af studiet.

Tvillingen
21. maj – 20. juni
Efter en voldsom post-reform druktur brækker du benet og kan derfor ikke gå op til eksamen. Du får dispensation, men dette viser sig at være en fejl og du bliver efterfølgende smidt ud af studiet.

Krebsen
21. juni – 21. juli
Du mangler at få en underskrift i din logbog pga. en kuglepindsrelateret ulykke. Efter meget omtanke vælger KU at lade dig gå op til eksamen hvor du får 12, men du bliver smidt ud alligevel.

Løven
22. juli – 22. aug.
Du tager et semester i Paris, men pga. sammensætningen af fag får du kun 14½ ECTS point og KU er ligeglad med den der “sommer-skole” du snakker om. Farvel. Du bliver smidt ud af studiet.

Jomfruen
23. aug. – 22. sep.
Du føler ikke rigtigt for studiet lige her og nu. Alligevel går du til eksamen og klarer det fint. Du køber en kæle-Ilder og beslutter at blive væsel-opdrætter i et forsøg på at simplificere dit liv. Du bliver ikke skuffet.

Vægten
23. sep. – 22. okt.
Pga. en tastefejl bliver 7. semester kun registeret for 25 ECTS points og alle på 7. bliver smidt ud. 80% af alle vægte går på 7. De resterende får mæslinger og lægger sig syg over en eksamen. I ryger alle ud.

Skorpionen
23. okt. – 21. nov.
Du klarer eksamen, logbog, ECTS-facisme, CV-ræs og alt det andet lort som regeringen pålægger dig. Du dropper dog ud af studiet fordi alle dine venner er blevet smidt ud.

Skytten
22. nov. – 20. dec.
Havde du fået registeret den der forsøgsrapport på 2. semester? Ingen ved det, men du bliver smidt ud af studiet.

Stenbukken
21. dec. – 19. jan.
I et forsøg på at løfte stemingen på studiet vælger du at joine mediciner-revyen, du går derfor glip af de første to uger af forårssemesteren og bliver smidt ud af studiet.

Kasper Aagaard Andersen

Blev fundet efterladt på en ø i sorte havet omkring år 1856. har siden da været en succesfuld pelsjæger i Norditalien.